perjantai 4. helmikuuta 2011

Take my hand and walk with me, show me what to be

Moooi!

Taasen tulin käymää ku eileen jäivälii... juups...
Eileen oli aika rankka päivä... mul oli klo: 13 asti liikkaa ilta yheksää astikka... mut juu koulus ku ol liikkaa ni ol joku ihmeen kutotesti ja jotain... oli khyl muksaa liikkatunnil.. mie, Mellu ja Epi oltii varmaa ilokaasuis taijotain meinaan et naurettii varmaa 10 minuuttii putkee ilman mitää syytä! ;D tervettä vai tervettä? ;D sit oliki kouvolas se tanssikurssi.. me esiinnytää kuulemma kevätnäytökses! :) sit viel oli omat tanssiharkat seiskast ysii.. mut lähin jo 8 aikaa koska ei ois saanu kyytii enää illemmal... MOPOKORTILLE OLIS HYÖTYY!

Tänään perjantain oli sellain peruspäivä koulus.. ja sain tietää mantsan koenumeron... sain 6+.... eipä paljo kehumista.. mut tost oppii et pitäis päästä parantaa! Sit koulunjälkee illemmal menin Mellun, sen äitin ja pikku systerinkans syömää toroksee... syömistenjälkee käytii leffas.... me käytii kattoos : 127 tuntia -leffa.... iha sekopäin! ;DD ja sit viel mun äippä oli mukaan.... iha jees oli.. mut kokoaika pidettii melkeepä Mellunkaa käsist ku katottii sit... ällöttävää.. MUSTA EI TAIDA TULLA LÄÄKÄRIÄ ISOON! veri on ällöttävää!

juups... Saan oikeesti nyt sit sen laudan! Me mennää ensviikol kattelee löytyiskö mtn kivoi.. ja sit viel ettii jotku kivat siteet ja monot....ja viel pitäis ihan kunnol opetella nyt sil laual mut eiköhän se aika nopee luonnistu ku sai homman toimii! mutjuu... taas kirjottelen :) heido!

tossa alley oop :)

1 kommentti:

  1. tuu tsekkaa munkii blogi jos vaikka tykkäisit :-) uudet lukijat on aina tervetulleita! :--)
    http://themomentsoflaura.blogspot.com/

    VastaaPoista